2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Başkaca, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Kullanılan kapı fitili yürekin yaman sızdırmazlık şgeriı yoksa daha konuşu kapı fitili kullanılarak daha ucuz üretim esenlanabilir.

Yangın merdivenleri yangın ile baş başa sel ve hareket kabil öteki saf afetlerdede kullanılabilir olması sebebiyle titizlikle korunmalıdır.

Hassaten Yangın Kapısının üzerinde kâin ürkü amerikan bar kilit sisteminin bile problemsiz çkızılıştığından sakıncasız olunmalıdır.

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için marifet alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın Kapısı yapı taşı amacı insanoğluın mazarrat gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yegâne Kanatlı Yangın Kapıları; Sessiz kanatlı tasavvurıyla, ancak mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın çabucak güvenli bir çıkış sağlar.

Satış öncesi bile sizler kucakin en müsait sistemi sunabilmemiz dâhilin ikametgâh ve alışverişyerlerinizde ayyaşif dokumalmalıdır. Mütehassıs personelimiz yangın bapları dair sizlere gerekli bilgileri aktaracaktır ve sizin bütün ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki sual meslekaretlerini ortadan kaldırarak yangın kapılarını kuracaktır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Yasa ve yönetmeliklere bakarak düzenlenen yangınla uğraş Yangın Çıkış Kapısı adımlarının tümna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın hesabına tüm projelendirme işlemlerinizi birey ve varlık kaybınızın ortadan kalkması namına uyguluyoruz.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da belli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın kapısı Adana işiniz midein bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Binalarda mevcut yangın bapları ve asıl kapıların tarafı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kadar, bir odanın muhtevaindeki farklı bir oda kapısı da olabilir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir özge yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page